Kicsit pironkodva vallom be, hogy a srácokat nem igazán hatja meg a minőségi, magas kakaótartalmú, terület szelektált kézműves csokoládé... Oooooo.... De ez van egyelőre, kitartó munkám, és az idő majd biztosan megoldja ezt a kérdést :)
Egyik kedvencük az epres fehércsokis termékünk, úgyhogy ez a süti is az ő kedvükért készült a mai napon. Merthogy GYERMEKNAPON mi mást készítenénk, mint az ő kedvencüket!
S mit ne mondjak, bár én "természetesen" full étcsoki párti vagyok, azért nem kell kétszer mondani, hogy nekiálljak ilyesmi kis édességeket gyártani. Kiválóan működik a kora nyári fanyar piros gyümölcsökkel, jelen esetben az eperrel, amit most is egy kis mandulaliszttel turbóztam, mert imádom, ahogy kicsit omlósabbá, kicsit marcipánossá teszi a gyümölcsös sütiket, és az íze is jól összejön az eperrel. Úgyhogy nem is kell ehhez gyereknek lenni, hogy térülve-fordulva, eperlekvár készítés közben betoljunk belőle jópár kockával!